December 19, 2015

Jimmy Sterman “Stars That Speak” - Tribute Willy de Ville


Zanger/gitarist Jimmy Sterman gaat woensdag 6 januari a.s. voor zijn Try-out  met het repertoire van Willy de Ville  richting het Kennemer Theater in Beverwijk. Een voorbereiding voor zijn theatertour, die in de tweede helft  van 2016 zal gaan starten in Nederland en Duitsland.

Als je hier bij wilt zijn, bestel dan nu kaarten á € 22,50 incl. garderobe en consumptie. 

Dat de muziek van Willy De Ville enorm leeft na zijn overlijden in 2009, blijkt wel uit het feit dat zijn muziek en concerten nog steeds dagelijks te horen en te zien zijn op allerlei media. Voor de theaterseizoenen 2016/17 en 2018 koos zanger/gitarist en initiatiefnemer Jimmy Sterman voor een selectie uit het omvangrijke repertoire van Willy De Ville. Dit heeft geresulteerd in het "Stars That Speak" project. Een volwaardige productie die hij bedacht en schreef en samen met producent/producer Kees Koek geproduceerd heeft. De repetities zijn in volle gang zo ook de opnamen voor het album "Stars That Speak" die deze avond gereleased wordt.

De in Amsterdam geboren Castricummer Jimmy Martin Sterman, zanger, songwriter en entertainer, speelde vanaf begin jaren zestig met o.a. Herman Brood, Hans Lafaye,  Hans Dulfer,  Barrelhouse, en vele andere bands. Met zijn studio maatje Alfred Lagarde van Veronica deed Sterman veel producties en begon eind jaren zeventig met zijn band Jimmy’s Gang, waarmee hij tourde in binnen en buitenland.


Voor deze theatertour “Stars That Speak” is een nieuwe band geformeerd. 
Deze “De Ville Band” bestaat uit;

Jimmy Sterman – Guitar & Vocals
Robin van Rijswijk – Guitars
Marco Hoogland - Keys
Cees van de Laarse – Bass
Pieter Voogt – Drums
Jeroen de Rijk – Percussion.

Art-director/Initiatiefnemer: Jimmy Sterman
Producent/Producer: Kees Koek

Datum: woensdag 6 januari 2016.  
Aanvang 20:00 uur. 
Voor meer informatie: www.mandance.eu


No comments:

Post a Comment

Thanks for your message, we really appreciate it.
~ Just Your Friends ~