August 7, 2010

Willy DeVille Fans @ Twitter

Follow International Willy DeVille Fans on Twitter
http://twitter.com/devillefans


Twitter news and info about Willy 'Mink' DeVille activities and events – Just Your Friends!

2 comments:

  1. Omdat de Willy DeVille Int. Fanclub en de bijbehorende website en nieuwsbrieven zijn gestopt, is er in overleg met de fanclub een Willy DeVille Fans Twitter website opgezet: http://twitter.com/devillefans Bewust van het feit dat (nog) niet iedereen op de hoogte is van dit 'korte berichten verschijnsel' (snelcursus: www.twitterinfo.nl) is er met dit Twitter account ook een Willy DeVille Fans blog: http://devillefans.blogspot.com/ In tegenstelling tot de sociale netwerken is dit een open website en hoef je je hier niet eerst aan te melden. Bovendien vanwege het international karakter, hoofdzakelijk in het Engels. Gewoon opslaan in je favorieten en af en toe eens kijken.

    Op devillefans.blogspot.com wordt de meest essentiële DeVille informatie uit de eerste hand doorgegeven. En het blog bevat ook een twitter applicatie zodat er in één moeite door meegelezen kan worden.

    ~ Willy DeVille Fans - Just Your Friends ~

    ReplyDelete
  2. Mooi dat je nu ook twittert G;)We volgen jullie op de voet. Plezier in New York (als je gaat) we lezen het wel weer. http://twitter.com/thebluesalone

    ReplyDelete

Thanks for your message, we really appreciate it.
~ Just Your Friends ~